komlosi01@gmail.com +36 20 5020 608

Anatómiai deréktámasz

Előfordul Önnel is, hogy több órányi autóvezetés után elgémberednek az ízületei, vagy sajog a dereka? Netán több órát ül  munkahelyén a számítógép előtt?  Fáj a háta, vagy a feje?

13548962_1785897584989487_93483774_oFontos tudni, hogy az évek óta tartó, napi több órás nem megfelelő tartásban végzett ülő tevékenység akár porckorong sérvet is okozhat! A görnyedt, vagy nem megfelelő tartásban végzett ülőtevékenységből fakadó fájdalmakat könnyedén lehet orvosolni egy anatómiai deréktámasszal, mely megtartja ágyéki gerincívét és egyenletesen oszlatja el a gerinc egészére a terhelést, mivel nem engedi, hogy csigolyái a helytelen irányba elmozdulva kárt okozzanak a gerincben. Ezenfelül segít a nyaki fájdalmak enyhítésében is, mivel az ágyéki és a nyaki szegmens szimbiózisban él egymással – kölcsönösen függnek egymástól. Ezért, ha javítunk, könnyítünk az ágyéki rész terhelésén, akkor javulni fog a nyaki rész is, ezáltal csökken a terhelése is.

Hol használható?

Bármilyen széken, aminek van háttámlája. Autóüléshez, irodai székekhez, fotelekhez, otthonában kanapékhoz, ülőgarnitúrákhoz. Használhatja a dereka mögé rakva, de használhatja gerincének kinyújtása, izmainak ellazítása érdekében hanyatt fekve a derekához illesztve.

Az anatómiai deréktámasz használatával  kiváló lehetőség nyílik arra, hogy a napi rohanásban, stresszben megfáradt izmai hamar ellazuljanak, gerinc csigolyái visszatérjenek eredeti helyzetükbe.

 Ára: 5.000 Ft /db