komlosi01@gmail.com +36 20 5020 608

Gerinctorna

16 év tapasztalata és kb. 8000 ember gerincproblémáinak kezelése során rájöttem, hogy a tartás helyessége, korrekciója, az izmok mobilizálása, erősítése, valamint a gerinc kisízületeinek mobilizálása ugyanolyan fontos, mint maga a kezelés.

gerinctornaJavarészt azon pácienseimnél tudtam jelentős változást elérni, akik hajlandóak voltak speciális, személyre szabott gerinctorna gyakorlatokat végezni a mindennapjaikban is, a kezeléseken felül természetesen. Ezen személyek száma elenyésző volt, mivel otthon, egyedül szinte senki sem szeretett tornázni, így hamar a feledés homályába merült a gyakorlatok végrehajtása. Később rájöttem, hogy mennyivel jobb ellenőrzött, vezetett formában végezni/végeztetni e gyakorlatokat, így rögtön korrigálni lehet a mozdulatokat, de kellemesebben is telik az idő. Így jött létre a Komido gerinctorna, mely a gerinc- és tartásproblémával küzdő emberek hatékony eszköze a gyógyulás folyamatában.

Egyéni gerinctorna:

Kizárólag a vendég és jómagam vagyunk a helységben, csak őrá figyelek, s együtt végezzük, – szükség esetén korrigáljuk – a gyakorlatokat. A gyakorlatokon kívül megtanítom a helyes tartás, állás, ülés, fekvés módjait is, mivel ezek jelentősen befolyásolják gerincünk állapotát, tüneteit, melyek kihatnak  mindennapjainkra is. Legyen szó tartásjavításról, vagy gerinctornáról, avagy sérvtornáról, a torna személyre és problémára szabott, nem “futószalagon” készült és végzett gyakorlatok! Közvetlen és interaktív kapcsolat van végig a páciens és a gyakorlatot vezető szakember között.

A gerinctorna hossza, ára:
Egyéni torna: 50 perc, 5000Ft
Kényelmes melegítő vagy váltóruha használata ajánlott.

Gerinctornák kezdete, melyek minden egész órában indulnak:
Első kezdési időpont 7 óra, utolsó kezdési időpont 21 óra.

Kényelmes melegítő vagy váltóruha használata, ajánlott. Ha rendelkezik CT-RTG-MRI, stb. lelettel, azt legyen szíves magával hozni az első alkalomra.

Az elmozdult csigolyákat a helyére tesszük speciális technikákkal, ezzel oldva az izmokban létrejött blokkokat.

Hatásai: könnyebbé válik a mozgás, a tartás egyenesebb lesz, a gerincproblémák, gyulladások csökkennek, a tartás feszültségektől mentessé válik. Csökkennek a stressz, a rossz tartás, az egyoldalú igénybevétel okozta fájdalmak

Meta

masszázs, masszőr, csontkovács, gerincmobilizáció, manuálterápia, egészségmegőrző masszázs, gyógymasszázs, sportmasszázs, frissítőmasszázs, svédmasszázs, relaxmasszázs, stresszmasszázs, feszültségoldó masszázs, talpmasszázs, fejmasszázs, gyermekmasszázs, babamasszázs

Kapcsolat

Kérjük érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon:
+36 20 5020 608
E-mail :