Gerincmobilizáció: féljünk tőle, vagy ne?

Gerincmobilizáció: féljünk tőle, vagy ne?

Gerincmobilizáció: féljünk tőle, vagy ne? 150 150 palfordulat

Sok vendégemnek van olyan ismerőse, aki csakis azért nem hajlandó eljönni hozzám – pedig a kedves vendégeim őszintén ajánlanak másoknak elégedettségük okán – mert fél a gerincmobilizációtól. S azért fél, mert hallotta egy ismerősétől, aki hallotta valakitől, akinek volt egy olyan ismerőse, akinek bajt okozott a szakember.

Én is ismerek olyan történetet, ahol a gumiszerelő nem húzta meg rendesen a kerékcsavarokat, s pár utcával később az első kerék megelőzte az autót. Akkor soha többé ne menjek gumishoz? Nem. Ehelyett elkezdhetem jobban megszűrni, hogy hová megyek és kihez.  Az általánosan és erre a szituációra is igaz tanácsom: félelem helyett legyen inkább óvatosság. Mert sok az olyan szakember, aki nem körültekintően jár el a kezelés során, vagy nincs megfelelő szakmai képzettsége, így valóban megnő az esélye annak, hogy bajt okozzon.

A sebészek is gyakran hibáznak, olykor mégis befekszünk a kezük és szikéjük alá, nemigaz?
A jó hír ebben, hogy a gerincmobilizátor nem műt. 🙂 A jó szakember nem csodatévő és nem gyógyít meg minden ízületi problémát azonnal. Ez az emberek vágyaiban talán így van, de a valóság az, hogy a jó szakember nemcsak ropogtatni tud, hanem emellett még jónéhány technikát elsajátít, hogy még hatékonyaban ki tudja szolgálni a vendégeit,s nem utolsó sorban, hogy hatékonyabb legyen a kezelése. Természetesen további erénye, hogy ne teszi tönre az amúgy is rossz, vagy sérült ízületeket, vagy gerincet. Ezért arra bátorítalak, kedves olvasó, hogy jobban szűrd meg, kihez mész, keress google értékeléseket róla, nézd meg a fizimiskáját, s hallgass a megérzéseidre vele kapcsolatban. Csak a fájdalom kényszere vinne oda? Vagy az, hogy ő lakik a legközelebb? Vagy ő az egyetlen aki épp-most ráér és azonnal tud fogadni? Kérlek ne ilyen paraméterek alapján dönts. S ne is a ropogtató masszőrtől való félelem, és a hozzá kapcsolódó  hamis sztereotípiák, hanem valid információk alapján hozzál tudatos döntést és választást. Ehhez kívánok neked sok sikert.

Meta

masszázs, masszőr Budapest, neuro terápia, gerincfájdalom, gerincsérv, porckorongsérv,idegbecsípődés,gerincmobilizáció, köpölyözés, neuroterápia,manuálterápia, egészségmegőrző masszázs, sportmasszázs, frissítőmasszázs, svédmasszázs, relaxmasszázs, stresszmasszázs, feszültségoldó masszázs, talpmasszázs, fejmasszázs, gyermekmasszázs, babamasszázs,gyógymasszázs, gyógymasszőr angyalföld, gyógymasszázs, gyógymasszőr Sashalom, gyógymasszázs, gyógymasszőrÚjpalota, Zugló, Zugló,talpmasszázs Budapest, Budapest,Budapest,talpmasszázs Sashalom, Angyalföld

Kapcsolat

Ne hagyja, hogy a fájdalom korlátozza az életét! Hívjon bizalommal:

Telefon:  +36 20 502 06 08