komlosi01@gmail.com +36 20/502 06 08

Teski Anita

Relax-, vagy stresszmasszázs

teskirelax A mindennapi stressz, idegesség, az egész napos rohanás oldására. Ajánlom azoknak, akik felpörgetett élet élnek, túlfeszített munkatempóban dolgoznak, egy kis nyugalomra, vagy csak az érintés varázsára vágynak. Hatásai: nyugtatja az idegrendszert, oldja a testben és lélekben felgyülemlett, lerakódott feszültséget és stresszt. Az emberek túlnyomó része állandóan siet valahova, ezért folytonos stresszben élik mindennapjaikat. A rohanó életmód miatt nincs idejük az egyik legfontosabb dologra: önmaguk kényeztetésére. Stresszmasszázs hatásai: A stresszmasszázs segít ellazulni, oldja a mindennapok feszültségét, valamint az izmok spasztikusságát. Speciális ingerpontok nyomásával és masszírozásával oldjuk a testben és lélekben felgyülemlett stresszt. A kezelés alatt relaxációs zene segít az ellazulásban.

Masszázs ideje: 30 vagy 50 perc

       

 

 

Frissítő-masszázs

teskifriss

Frissíti, tonizálja a testet, a fáradt izmokba életet lehel. Ajánlom az ülő vagy nehéz fizikai munkával egyoldalúan igénybevett és elgyötört test regenerálására.

Hatásai: fokozza az anyagcserét, frissíti a testet, üdíti a lelket, hatással van a bőr rugalmasságára is.

Masszázs ideje: 30 vagy 50 perc

           

 

 

 

 

 

 

Hátmasszázs

teskihát A hát fokozott fizikai megterhelésnek van kitéve minden területen: az ülőmunka megterheli a váll, hát, deréktáji izmokat, az állómunka a váll- és deréktájon okozhat jelentősebb fájdalmat. A hátmasszázs során feloldjuk az egész napos megterhelésből adódó, és az izmokban lerakódó görcsöket. Hatásai: segít ellazulni, oldja a mindennapok feszültségét, valamint az izmok spasztikusságát. Speciális ingerpontok nyomásával és masszírozásával oldjuk a testben és lélekben felgyülemlett stresszt.

Masszázs ideje: 30 perc

       

 

 

 

Talpmasszázs

teskitalp Bárkinek ajánlom korra és egészségi állapotra való tekintet nélkül. Mivel a talpunkat éri a legnagyobb igénybevétel, ezért különösen fontos a láb haránt- és hosszanti boltozatának karbantartása. Ennek elmulasztása bokasüllyedéshez, az pedig a gerinc struktúrájának megváltozásához vezethet.

Hatásai: A talpon található reflexzóna pontok, ill. idegvégződések ingerlésével jótékony hatást váltunk ki a belső szervekre és az idegrendszerre.

Masszázs ideje: 30 perc

         

 

 

 

 

 

Aromaterápiás (illóolajos) masszázs

teskiaroma 100%-osan tiszta, terápiás illóolajokkal végzett speciális masszázs a háton, vállon és talpon.

Hatásai: Az illóolajos masszázs nyugtatólag hat a szervezetre, segítheti megőrizni az egészségünket, illetve támogatja az immunrendszert az egyes betegségekből való felgyógyulásban.

Választható illóolajok:
* Levendula: elősegíti a relaxációt, nyugtatólag hat a testre, lélekre, hangulatjavító hatással rendelkezik. A bőrt rugalmasan, tisztán tartja, gyógyítja a bőrhibákat, elősegíti a bőr zsírosságának megszüntetését. Relax-masszázshoz ajánlom. * Ilang-ilang: nyugtatólag hat az idegrendszerre, oldja a gátlásokat, elűzi a félelmet, feléleszti a szenvedélyt. Jótékony hatással van a bőrre, selymessé, puhává teszi azt. Relax-masszázshoz ajánlom.
* Édesnarancs: nyugtató hatású, izomgörcsoldó, elősegíti a szervezet ellenálló-képességét a betegségekkel szemben, elősegíti a bőr rugalmasságának visszaállítását, méregtelenítő hatású. Relax-masszázshoz ajánlom.
* Citrom: méregtelenít, segíti leküzdeni a fertőzéseket (baktérium, vírus, gombaölő hatása van). Frissítő, nyugtató, tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Feszesebbé teszi a bőrt, puhítja, tisztítja, felfrissíti azt. Frissítő masszázshoz ajánlom.
* Borsmenta: fájdalomcsillapító hatású (fejfájás, migrén, menstruációs görcsök, izomfájdalom). Fokozza az éberséget, frissítő hatással van a szervezetre. Frissítő-masszázshoz ajánlom.
* Rozmaring: támogatja az éberséget, vérnyomásemelő, serkenti az immunrendszert, köhögéscsillapító hatású. Frissítő-masszázshoz ajánlom.

Masszázs ideje: 50 perc

 

Cellulit masszázs

teskicellu A cellulit (narancsbőr) a kötőszövet ödémája, melyet a sejtekben felgyülemlett méreganyagok okoznak. Főként a test bizonyos részein alakul ki (comb, fenék, csípő, has). Hatásai: A cellulit masszázs jótékony hatással van a nyirokkeringésre, felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat. Hatékonyan csökkenti a narancsbőr jelenlétét, a bőrt feszesebbé, puhábbá teszi.

Masszázs ideje: 40 perc